• "Het beste is niet goed genoeg!"
  • "Het beste is niet goed genoeg!"

Architect met 40 jaar ervaring

Paul Van Welden ontwikkelde een aanpak met aandacht voor duurzame projecten in een verantwoorde context, gedomineerd door een optimale wisselwerking tussen kostprijs, energieprestatie, esthetiek en grondstoffen.

Teamwork

Alle projecten, van klein tot groot, worden met dezelfde zorg in team behandeld. Van Welden & Partners architecten zijn actief in private woningbouw, scholenbouw, renovatie, transformatie, nieuwbouw, stabiliteit en expertise.

Betaalbaar

Beïnvloed door de toenemende vraag naar kwaliteit en betaalbaar wooncomfort ontwikkelde Van Welden & Partners een compacte huisstijl op basis van een energiezuinige ruimtelijke structuur in een flexibele en duurzame indeling.

Wat maakt het verschil?

Bij Van Welden & Partners stelt u zelf uw prioriteiten samen. Zij respecteren van de kostprijs en het opgelegde budget, het opgelegde bouwprogramma en oppervlakten van de vertrekken, het energiepeil en de vrije keuze van aannemers.

Lezingen

Paul Van Welden zetelde in de beleidscommissie stage en permanente vorming van 2009 tot en met 2014. Hij is moderator in politieke debatten en geeft info sessies over architectuur, de Orde, de stage en permanente vorming van architecten.