• "Goede software maakt extra tijd vrij voor leuke dingen!"
  • "Als een of andere software niet (meer) bestaat, dan maak ik ze zelf!"
  • "Een goede app geeft in elk geval een zorgeloze en gezonde nachtrust!"

Apps & Software ontwikkelaar

Als softwareontwikkelaar ontwerpt, schrijft en onderhoudt Paul Van Welden computerprogramma's voor diverse toepassingen. Zowel offline als online (Android, Mac iOS, Mobile Apps, Web applications). Hij onderzoekt de wensen van gebruikers, plaatst ze in een mooi ogende lay-out, ontwerpt de software, maakt updates, test de resultaten en stelt ze beschikbaar voor anderen. Gratis en voor niets. Om onze onafhankelijkheid te waarborgen, zullen wij nooit advertenties plaatsen. Als onze online rekenmodule of andere apps nuttig zijn voor u, neem dan even tijd om ze nog langer vrij van advertenties te houden. Dank u wel. Klik hier om te doneren.

Online tools

Stalen balken berekenen: het paradepaardje van Paul Van Welden. In enkele seconden kan je met een handige tool de stalen balk (poutrelle) berekenen die je nodig hebt als in huis een muur weg wil uitbreken.


Raming kostprijs: een veel gebruikte online tool voor het snel begroten van de kosten voor nieuwbouw en verbouwingen. Ook massaal gebruikt door zijn collega's architecten.

Vaardigheden

Paul Van Welden kan besturingssystemen installeren en configureren, softwaretoepassingen ontwerpen voor administratieve en financiŽle systemen en kan databanken programmeren in Structured Query Language (SQL).

Paul Van Welden beschikt over de kennis van diverse programmeertalen voor het aansturen van databanken. Hij programmeert in PHP met scriptingtaal voor het dynamisch ontwikkelen van webpagina's en beheerst diverse scriptingtalen (Javascript, PERL, CGI, Vbscript), Visual Basic voor Windowsapplicaties.