Architectuur

Expertises

Stabiliteit

Zoek op deze site

Waarom Van Welden & Partners architecten?

Meer dan 40 jaar Ervaring
Paul Van Welden had in 1975 het diploma van architect op zak toen u misschien nog met pampers rondliep. Van Welden & Partners is ondertussen uitgegroeid tot een energiebewust architectenbureau met twee generaties architecten, met meer dan 40 jaar praktijkervaring, gebundeld in een team bouwexperts en specialisten.

Teamwork
Alle projecten, van klein tot groot, worden met dezelfde zorg in team behandeld. Op die manier wordt uw project ondersteund door de visie en controle van verschillende medewerkers, elk met hun eigen inbreng. Van Welden & Partners architecten zijn actief in private woningbouw, scholenbouw, renovatie, transformatie, nieuwbouw, stabiliteit en expertise. Ontdek wat u van ons krijgt.

Betaalbaar
Beïnvloed door de toenemende vraag naar kwaliteit en betaalbaar wooncomfort ontwikkelde Van Welden & Partners een compacte huisstijl op basis van een energiezuinige ruimtelijke structuur in een flexibele en duurzame indeling. Dit resulteerde in betaalbare comfortabele woningen met laag energieverbruik. Ontdek 10 praktische tips om te besparen op bouwkosten.

Wat maakt het verschil?
Bij Van Welden & Partners stelt u zelf uw prioriteiten samen. Onze architecten doen de rest, zoals het respecteren van de kostprijs en het opgelegde budget, het opgelegde bouwprogramma (indeling en aantal vertrekken, de opgelegde oppervlakten van de vertrekken, het energiepeil van de woning en de vrije keuze van aannemers. Ontdek hoe u € 200.000 kan uitsparen op uw budget.

Wie is Paul Van Welden?

Paul Van Welden ontwikkelde een aanpak met aandacht voor betaalbare en duurzame projecten in een verantwoorde context, waar functies gedomineerd worden door een optimale wisselwerking tussen energieprestatie, esthetiek en grondstoffen. Ontdek al zijn vaardigheden.

Lezingen
Paul Van Welden zetelde in de beleidscommissie stage en permanente vorming van 2009 tot en met 2014. Hij is moderator in politieke debatten en geeft info sessies over architectuur, de Orde, de stage en permanente vorming van architecten. Meer info.

Bekend van TV
Hij presenteerde zes jaar lang Bouw en Woonadvies op alle regionale zenders en op Vitaya televisie. Samen met zijn zoon Sam geeft hij advies op Dobbit TV voor bouwers en verbouwers op Telenet & Belgacom TV.